Geschiedenis

Kerssens Luchtbehandeling b.v. ; Vertrouw bijna 40 jaar ervaring!

Welkom om de website van Kerssens Luchtbehandeling b.v., inmiddels reeds bijna 40 jaar een vertrouwd gezicht in de installatiebranche, en gespecialiseerd in luchtbehandeling.


Oorsprong

Op 1 augustus 1979 is Kerssens Luchtbehandeling b.v., toen nog Kerssens Montage geheten, gestart vanuit de woning van eigenaar Paul en Ans Kerssens, de ouders van huidige eigenaar Hans Kerssens. Onze montagemedewerkers kwamen ’s morgens aan de koffietafel bijeen om de planning voor die dag door te spreken, waarna men op pad ging.

In de loop der jaren groeiden zowel het personeelsbestand als de hoeveelheid projecten. Omdat het woonhuis van de familie Kerssens steeds meer uit z’n voegen begon te barsten, is de keus gemaakt om op zoek te gaan naar een geschikte locatie waar voor zowel kantoor als voor een stuk magazijn voldoende ruimte was. Dit werd de Molenlei 13a, gelegen op een klein bedrijventerrein tussen Akersloot en Alkmaar gelegen aan het Noord-Hollands Kanaal, waar wij op 1 mei 1997 onze intrek namen. Een ruim, modern kantoorpand met een ruim magazijn (rond kanaalwerk + hulpstukken t/m rond 400mm standaard op voorraad!), een open kantoorinrichting waarbij alle ruimte is voor overleg tussen ons kantoorpersoneel en een aparte spreekkamer waarin externe partijen prima uitgenodigd kunnen worden. Naast de montageklussen werd voor steeds meer projecten zelf het kanaalwerk ingekocht. Ook de werkvoorbereiding, inmeetwerkzaamheden en het tekenwerk werden steeds vaker in eigen beheer uitgevoerd.

Omdat de naam “Kerssens Montage b.v.” allang niet meer weergaf wat wij allemaal deden hebben wij in 2004 onze naam veranderd in Kerssens Luchtbehandeling b.v. Deze naam dekte volledig de lading; in de loop der jaren werden steeds grotere projecten tot grote tevredenheid van vele toonaangevende opdrachtgevers uitgevoerd en opgeleverd, waarbij naast de montage ook de levering van het kanaalwerk in eigen beheer werd uitgevoerd. Ook de bijbehorende projectbegeleiding, het inmeten, uittekenen en het revisietekenwerk vormt geen enkele belemmering. Neem gerust een kijkje bij onze lijst van referentieprojecten elders op deze website.

Our offices