WALDORF ASTORIA HOTEL

Kerssens Luchtbehandeling B.V. blaast nieuw leven in zes monumentale grachtenpanden!

In het hart van Amsterdam werkt Kerssens Luchtbehandeling B.V. aan een uniek project. Het betreft een zestal monumentale grachtenpanden aan de Herengracht, die worden samengevoegd tot het Waldorf Astoria Hotel Amsterdam.

De panden uit de 17e en 18e eeuw openen in 2013 de deuren voor de eerste gasten. Behalve de 92 kamers krijgt het luxe hotel een eigen restaurant en bar, een sport- en wellnesscentrum van 500m2 en 400m2 aan vergader- en conferentieruimtes.

Voor Kerssens Luchtbehandeling B.V. betekent dit dat zij in één jaar tijd, ruim 3800m2 rechthoekig kanaalwerk, 6500m rond kanaalwerk en 2600 stuks appendages gaan leveren en monteren.

Kerssens Luchtbehandeling B.V. werkt in opdracht van technisch dienstverlener Cofely aan dit prestigieuze project. Eerder werkten beide partijen voor dezelfde opdrachtgever succesvol samen aan de renovatie van drie grachtenpanden aan de Keizersgracht tot één kantoorpand.

Kwaliteit

Alle monteurs van Kerssens Luchtbehandeling B.V. zijn in het bezit van een LUKA – certificaat “Chefmonteur”. Hetgeen bijdraagt in de kwaliteit en de betrouwbaarheid van de door Kerssens Luchtbehandeling B.V. gerealiseerde projecten. Uit de diverse persproeven welke het afgelopen jaar zijn uitgevoerd, is aangetoond dat het merendeel hiervan binnen de klasse C norm valt. Dit geeft eens te meer aan dat Kerssens Luchtbehandeling B.V. enorme stappen maakt om een duurzaam luchttransportsysteem te garanderen.

    Kenmerken:

  • 3.600 m² rechthoekig gegalvaniseerd kanaalwerk
  • 260 m² rechthoekig RVS kanaalwerk
  • 6.300 m¹ rond gegalvaniseerd kanaalwerk <Ø315
  • 25 m² rond gegalvaniseerd kanaalwerk >Ø355
  • 4.000 m² thermische uitwendige isolatie
  • 200 m² dampdichte uitwendige isolatie
  • 630 m² uitwendige isolatie + aluminium beplating
  • Het monteren en leveren van diverse componenten, waaronder appendages en roosters

 

Locatie: Amsterdam - Centrum
Opdrachtgever: Cofely West Nederland BV
Jaar: 2012 - 2014