Dinsdag 12 augustus 2014 heeft Hans Kerssens, algemeen directeur Kerssens Luchtbehandeling B.V., de GRAYDON AWARD in ontvangst mogen nemen.

Met deze award behoort Kerssens Luchtbehandeling B.V. tot de top van financieel gezonde bedrijven.

Er is een aantal strikte voorwaarden waaraan een organisatie dient te voldoen, wil deze in aanmerking komen voor de Graydon Financieel Gezond Award. Zo moet een bedrijf een positief kredietadvies krijgen en mag er een minimale kans op wanbetaling zijn. Dit oordeel is gebaseerd op een mix van factoren zoals omzetcijfers, jaarcijfers, liquiditeit, solvabiliteit, betaalgedrag en de algemene bedrijfssituatie. De informatie is afkomstig uit de Graydon bedrijvendatabase, die dagelijks wordt onderhouden, zodat zakenrelaties verzekerd zijn van de meest complete en actuele gegevens.

Slechts 3% van alle Nederlandse bedrijven hebben hun financiën echt op orde en voldoen aan de strenge voorwaarden om zich "financieel gezond" te kunnen noemen.

Door middel van deze Financieel Gezond Award 2014 weten klanten en leveranciers zeker dat zij op een financieel verantwoorde wijze met Kerssens Luchtbehandeling B.V. kunnen samenwerken.

"Uiteraard is Kerssens Luchtbehandeling B.V. trots op deze award; het bevestigt opnieuw dat het door hen gevoerde financiële beleid solide is!" - Hans Kerssens