SCHIPHOL

Vanaf 2011 is Kerssens Luchtbehandeling bijna onafgebroken werkzaam op deze bijzondere locatie.

Dit heeft onder andere te maken met de samenwerking welke wij zijn overeengekomen met Cofely / Engie. Naast het uitvoeren van de onderhoud projecten, zijn wij ook betrokken bij de uitvoering van diverse nieuwbouw en verbouw projecten.

Zo zijn door ons in opdracht van Cofely / Engie het geheel vernieuwde security filter in de Vertrekhal 1 gerealiseerd.

In opdracht van Bam techniek is de Vertrekhal 2 en 3 door ons voorzien van een geheel vernieuwde luchtbehandelingsinstallatie.

In opdracht van de firma Heijmans zijn de overlaging van de E-Pier en de F-Pier inclusief een 2-tal technische ruimtes en de 100% controle filter op de E-Pier in een kort tijdsbestek gerealiseerd.

Tevens hebben wij in opdracht van Heijmans zojuist de laatste werkzaamheden uitgevoerd op de geheel vernieuwde Lounge 2.

Op dit moment zijn wij in opdracht van Engie bezig met het geheel gefaseerd renoveren van een 2-tal technische ruimtes op de terminal 2 en de F-Pier.

Daar al onze medewerkers in het bezit zijn van de benodigde passen en de ervaring die wij in de loop van de jaren hebben opgedaan, heeft Kerssens Luchtbehandeling een zeer sterke staat van dienst opgebouwd op deze internationale luchtbasis.

Publicatie: Noord Hollands Dagblad, 14 juli 2014

 

Locatie: Schiphol
Opdrachtgever: Divers
Jaar: 2011 - heden