Bedrijfsstructuur

Hechte organisatie, korte lijnen.

Ons personeelsbestand bestaat uit gemiddeld 15 eigen monteurs, diverse ingeleende ZZP’ers (dit aantal fluctueert al naargelang de behoefte; de totale montagebezetting kan zelfs oplopen tot boven de 40 monteurs), op de werkvloer begeleid door onze 2 montageleiders die tevens het inmeetwerk verzorgen. Op kantoor rapporteren de montageleiders aan de 4 werkvoorbereiders/projectleiders. Deze dragen zorg voor tijdige levering van het benodigde kanaalwerk, appendages en ophang- en montagemateriaal conform de uitvoeringsplanning van de bouw.

De calculatie-afdeling verzorgt alle offertes. Tot slot wordt het magazijn bemand door onze magazijnmeester die verantwoordelijk is voor de inkomende en uitgaande goederen. Door de “vlakke organisatie” en de korte communicatielijnen zijn wij uitstekend in staat onze opdrachtgevers te ontzorgen, waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid het fundament vormen voor een langdurige relatie.

Al onze personeelsleden zijn meer dan voldoende geschoold; zo zijn onze monteurs in bezit van hun LUKA monteursdiploma en voor de veiligheid is iedereen die zich wel eens op de werkvloer begeeft in bezit van de benodigde VCA-diploma. Diverse monteurs zijn tevens in bezit van aanvullende diploma’s voor specifieke werkzaamheden, bijvoorbeeld een Schiphol-pas.

Onze werkvoorbereiders/projectleiders zijn kundig met zowel Autocad als Revit, inmiddels hebben wij al enkele projecten volledig middels Revit uitgevoerd. Ook de kennis vanuit de TVVL-cursussen “Luchtbehandelingstechniek” en “Geluid in technische installaties” is op kantoor aanwezig, waardoor wij u ook uitstekend kunnen adviseren bij uw systeemkeuze.

Structuur